Rode mikrofonok
Rode mikrofon hírek  Kategóriák
Rode mikrofon tesztek Rode mikrofon tesztek
Rode mikrofonnal nyomják Rode mikrofonnal nyomják
Rode mikrofon hírek  Népszerű

Az új RODE M2 stúdió minőséget visz a színpadra

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
Az új RODE M2 stúdió minőséget visz a színpadra
A RODE M2 a gyártó stúdió alkalmazásokra tervezett, kitűnő minőségű kondenzátor mikrofonok gyártása során szerzett széleskörű tapasztalatainak fejlesztési eredménye. Ez az új mikrofon a TEC díjjal kitüntetett RODE S1 énekmikrofonjának alapjaira épült.

A nagyszerű, stúdió mikrofon szintű hangminőség, a megnövelt visszacsatolásból (feedback) származó gerjedések elleni védelem és a mikrofon fejébe épített rezgéscsillapító mechanizmus együttesen egy a színpadi környezetben kitűnően használható énekmikrofont eredményeznek. Egy lezárható némító kapcsoló került a mikrofon testére, ami nagy segítség lehet olyan énekeseknek akiknek előadási stílusa vagy műsora megköveteli, hogy rendszeresen maguk kapcsolják ki mikrofonjukat. Ugyanakkor a némító kapcsoló lezáró funkciójának köszönhetően a nagy, komolyan koreografált előadások során a technikusok rémálma, a "nem szól a mikrofonom, csináljatok már valamit" mondat az énekes részéről is hagyományos módon kivédhető, azaz a némitó kapcsoló kivonható a forgalomból.   

"A múltban a hangmérnökök és technikusok legtöbbször hezitáltak egy kondenzátor mikrofon színpadra küldése előtt, mert tartottak a mikrofon kényes kiviteléből adódó meghibásodásától és a gerjedésre hajlamos viselkedésétől. Most megakarjuk változtatni ezt az általános felfogást." magyarázta Peter Freedman, a RODE Microphones elnöke. "A stúdió minőség és a robosztus, "színpad álló", gerjedés mentes kivitel kombinációja testesült meg a RODE új M2 mikrofonjában!"

Értékeld ezt a cikket!.
A cikk még nincs osztályozva  Írj egy véleményt.

Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart