Rode mikrofonok
Rode mikrofon hírek  Kategóriák
Rode mikrofon tesztek Rode mikrofon tesztek
Rode mikrofonnal nyomják Rode mikrofonnal nyomják
Rode mikrofon hírek  Népszerű
Rode mikrofon hírek  Újdonságok
 RØDE NT5 ceruza mikrofon teszt

Az új RODE M2 stúdió minőséget visz a színpadra

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
Az új RODE M2 stúdió minőséget visz a színpadra
A RODE M2 a gyártó stúdió alkalmazásokra tervezett, kitűnő minőségű kondenzátor mikrofonok gyártása során szerzett széleskörű tapasztalatainak fejlesztési eredménye. Ez az új mikrofon a TEC díjjal kitüntetett RODE S1 énekmikrofonjának alapjaira épült.

A nagyszerű, stúdió mikrofon szintű hangminőség, a megnövelt visszacsatolásból (feedback) származó gerjedések elleni védelem és a mikrofon fejébe épített rezgéscsillapító mechanizmus együttesen egy a színpadi környezetben kitűnően használható énekmikrofont eredményeznek. Egy lezárható némító kapcsoló került a mikrofon testére, ami nagy segítség lehet olyan énekeseknek akiknek előadási stílusa vagy műsora megköveteli, hogy rendszeresen maguk kapcsolják ki mikrofonjukat. Ugyanakkor a némító kapcsoló lezáró funkciójának köszönhetően a nagy, komolyan koreografált előadások során a technikusok rémálma, a "nem szól a mikrofonom, csináljatok már valamit" mondat az énekes részéről is hagyományos módon kivédhető, azaz a némitó kapcsoló kivonható a forgalomból.   

"A múltban a hangmérnökök és technikusok legtöbbször hezitáltak egy kondenzátor mikrofon színpadra küldése előtt, mert tartottak a mikrofon kényes kiviteléből adódó meghibásodásától és a gerjedésre hajlamos viselkedésétől. Most megakarjuk változtatni ezt az általános felfogást." magyarázta Peter Freedman, a RODE Microphones elnöke. "A stúdió minőség és a robosztus, "színpad álló", gerjedés mentes kivitel kombinációja testesült meg a RODE új M2 mikrofonjában!"

Értékeld ezt a cikket!.
A cikk még nincs osztályozva  Írj egy véleményt.

Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart