Rode mikrofonok
Rode mikrofon hírek  Kategóriák
Rode mikrofon tesztek Rode mikrofon tesztek
Rode mikrofonnal nyomják Rode mikrofonnal nyomják
Rode mikrofon hírek  Népszerű
Rode mikrofon hírek  Újdonságok
 RØDE NT5 ceruza mikrofon teszt

Az új RODE NTG-3 az extrém helyszíni felvétel társa

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
Az új RODE NTG-3 az extrém helyszíni felvétel társa
Az NTG-3 egy  a RODE mérnökeinek hosszú évekre visszanyúló tapasztalatai és fejlesztései alapján megtervezett professzionális puskamikrofon, mellyel a broadcast és filmes hangmérnököknek kívánnak kompromisszummentes de megfizethető minőséget kínálni.

Az úgynevezett RF-bias technológiának köszönhetően a RODE NTG-3 képes majdnem minden környezeti hatásnak ellenállni, így jelenleg az egyetlen olyan kondenzátor mikrofon ami igényes hangfelvételre ad lehetőséget szinte bármilyen környezetben. Lehetünk egy trópusi őserdőben, a Szaharában vagy akár az Északi sarkkörön tomboló viharban az NTG-3 megbízható hangminőséget produkál, nem úgy mint hagyományos kondenzátor mikrofon társai.   

Ezen kivételes tulajdonságain túl az NTG-3 rendkívül könnyű (163g), tartós csillogásmentes bevonatot kapott és elképesztően alacsony kezelési és saját zaj jellemzi (13dBA).

Ha épen nincsen használatban, akkor biztonságosan tárolható és szállítható a vízálló alumínium tartó hengerben, ami alapkiszerelésben jár a mikrofonhoz.

"Az új NTG-3 a RODE egyik legérdekesebb mikrofonja." - nyilatkozta Peter Freedman, a cég elnöke. "Biztos vagyok abban, hogy az RF-bias technológiának köszönhető strapabíró kialakítás kombinálva a rendkívül alacsony saját zajjal és kezelési zajjal az NTG-3-at gyorsan piacvezetővé fogja tenni a broadcast és filmes mikrofon kategóriában."

Az ausztrál hangmérnök guru, Ric Creaser (60 Minutes, Survivor, Ausztrál Megasztár) a terepen tesztelte a mikrofont: "Az NTG-3 legnagyobb gyakorlati előnye a valóban alacsony kezelési zaj. Ennek köszönhetően a mikrofonosok, boom operátorok álom mikrofonja lesz!" - vonta le a konklúziót Ric.

"Az audio minőség kivételes; teljes, testes és dinamikus hangot ad, olyat amit eddig csak a legdrágább puskamikrofonoknál tapasztalhattam. A RODE NTG-3-at mostantól fő mikrofonként fogom használni - egyszerűen kiváló!"

Értékeld ezt a cikket!.
A cikk még nincs osztályozva  Írj egy véleményt.

Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart