Rode mikrofonok
Rode mikrofon hírek  Kategóriák
Rode mikrofon tesztek Rode mikrofon tesztek
Rode mikrofonnal nyomják Rode mikrofonnal nyomják
Rode mikrofon hírek  Népszerű
Rode mikrofon hírek  Újdonságok
 RØDE NT5 ceruza mikrofon teszt

RODE Procaster és NTG-3 arany köntösben megy Kínába

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
RODE Procaster és NTG-3 arany köntosben megy Kínába
A RODE Microphones-t büszkeséggel töltötte el, hogy legutóbbi látogatásuk során átadhatták mikrofonjaik limitált szériáját a kínai és taiwani broadcast ipar nagyjainak!

Pekingben Colinnak része lehetett abban a megtiszteltetésben, hogy személyesen megismerkedjen Li Zhe úrral, aki Kína egyik legjelentősebb filmes hangmérnöke számos  kasszasikerrel a referenciái közt, mint például a “A Battle of Wits” Andy Lau főszereplésével. Colin egy limitált szériás NTG-3 puskamikrofonnal lepte meg Zhe urat, melyet aranyozott tartó hengerbe adott át neki. Colinnak lehetősége nyílt megismerkedni Cao Man-al is, a pekingi Nemzeti Rádió vezető hangmérnökhölgyével, akinek hálája jeléül amiért támogatta a kínai disztributor, Central Music munkáját az elmúlt időszakban, átadott egy limitált szériás Procaster rádiós mikrofont.

A következő állomás Taiwan, pontosabban Taipei volt, ahol a RODE értékesítési vezetője egy újabb legendának számító szakembernek adhatott át egyet a speciális kivitelű NTG-3 puskamikrofonból. Du-Che Tu úr, aki a Cannes-i Filmfesztivál "Technical Grand Prize” címének nyertese, azonnal egymás mellé tette az NTG-3-at és az eddig rendszeresen használt puskamikrofonját és tesztelni kezdte őket. “Nem tudok különbséget tenni a RODE NTG-3 és a Neumann KMR 81 között!” kommentálta Tu úr miután meghallotta a RODE minőséget.

Útja végére érve Colin találkozott Andrew Hsiao-val, a Taipei Broadcasting Ltd. vezető mérnökével. Azonnal elkezdték közösen tesztelni a RODE Procaster dinamikus rádió stúdió mikrofonját, méghozzá nem kis a vetélytárssal szemben. Az ipari sztenderdnek számító Electrovoice RE20 volt eddig Hsiao úr favorizált mikrofonja, de a hallottak nagyon meglepték őt is. "A RODE Procaster nagy és édes hanggal lepett meg! Még az RE20-nál is jobban tetszik!" nyilatkozott Hsiao úr.

Értékeld ezt a cikket!.
A vevői osztályozás átlaga:  4 1 véleményen alapul.  Írj egy véleményt.

Pozitív vásárlói vélemény
Cam-mano (Vendég)
Kardtokba mikrofont?
Érdekesen néz ki az az NTG3-as mikrofon, a keleti barátunk kezében olybán tűnik, mintha egy ősi kard aranyozott tokját szorongatná. Persze megértem a büszkeségét, mert nekem is jó szolgálatot tett már ez a mikrofon csakúgy, mint a fém tok, amit már ejtettem bele húsz centis sárba forgatáson. A zeppelin lesz a következő, amivel kiegészítem a szettem. Remélem abban sem csalódom majd!
Nézd meg az összes vásárlói véleményt.
Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart