Rode mikrofonok
Rode mikrofon hírek  Kategóriák
Rode mikrofon tesztek Rode mikrofon tesztek
Rode mikrofonnal nyomják Rode mikrofonnal nyomják
Rode mikrofon hírek  Népszerű

RODE Procaster és NTG-3 arany köntösben megy Kínába

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
RODE Procaster és NTG-3 arany köntosben megy Kínába
A RODE Microphones-t büszkeséggel töltötte el, hogy legutóbbi látogatásuk során átadhatták mikrofonjaik limitált szériáját a kínai és taiwani broadcast ipar nagyjainak!

Pekingben Colinnak része lehetett abban a megtiszteltetésben, hogy személyesen megismerkedjen Li Zhe úrral, aki Kína egyik legjelentősebb filmes hangmérnöke számos  kasszasikerrel a referenciái közt, mint például a “A Battle of Wits” Andy Lau főszereplésével. Colin egy limitált szériás NTG-3 puskamikrofonnal lepte meg Zhe urat, melyet aranyozott tartó hengerbe adott át neki. Colinnak lehetősége nyílt megismerkedni Cao Man-al is, a pekingi Nemzeti Rádió vezető hangmérnökhölgyével, akinek hálája jeléül amiért támogatta a kínai disztributor, Central Music munkáját az elmúlt időszakban, átadott egy limitált szériás Procaster rádiós mikrofont.

A következő állomás Taiwan, pontosabban Taipei volt, ahol a RODE értékesítési vezetője egy újabb legendának számító szakembernek adhatott át egyet a speciális kivitelű NTG-3 puskamikrofonból. Du-Che Tu úr, aki a Cannes-i Filmfesztivál "Technical Grand Prize” címének nyertese, azonnal egymás mellé tette az NTG-3-at és az eddig rendszeresen használt puskamikrofonját és tesztelni kezdte őket. “Nem tudok különbséget tenni a RODE NTG-3 és a Neumann KMR 81 között!” kommentálta Tu úr miután meghallotta a RODE minőséget.

Útja végére érve Colin találkozott Andrew Hsiao-val, a Taipei Broadcasting Ltd. vezető mérnökével. Azonnal elkezdték közösen tesztelni a RODE Procaster dinamikus rádió stúdió mikrofonját, méghozzá nem kis a vetélytárssal szemben. Az ipari sztenderdnek számító Electrovoice RE20 volt eddig Hsiao úr favorizált mikrofonja, de a hallottak nagyon meglepték őt is. "A RODE Procaster nagy és édes hanggal lepett meg! Még az RE20-nál is jobban tetszik!" nyilatkozott Hsiao úr.

Értékeld ezt a cikket!.
A vevői osztályozás átlaga:  4 1 véleményen alapul.  Írj egy véleményt.

Pozitív vásárlói vélemény
Cam-mano (Vendég)
Kardtokba mikrofont?
Érdekesen néz ki az az NTG3-as mikrofon, a keleti barátunk kezében olybán tűnik, mintha egy ősi kard aranyozott tokját szorongatná. Persze megértem a büszkeségét, mert nekem is jó szolgálatot tett már ez a mikrofon csakúgy, mint a fém tok, amit már ejtettem bele húsz centis sárba forgatáson. A zeppelin lesz a következő, amivel kiegészítem a szettem. Remélem abban sem csalódom majd!
Nézd meg az összes vásárlói véleményt.
Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart