Rode a Hangfoglaláson Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

Rode a Hangfoglaláson
Október 2-4.-ig ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb zenei, hangtechnikai kiállítása, a Hangfoglalás. Idén a Rode mikrofonok külön standon kerülnek kiállításra, hogy a zenészek, hangtechnikusok közelebbről is megnézhessék, és akár ki is próbálhassák őket.

A Rode mikrofonok már 4-5 éve a broadcasterek, forgató csapatok ismert videós kiegészítői, de itt az ideje, hogy a zenész és hangtechnikus, valamint a live szakma is jobban megismerhesse az ausztrál gyártó minőségi termékeit.

A Rode Michrophones kiválló alkalmat adott a zenész, hangszerész, hangász szakma felé történő nyitásra: a 2008-2009-es év fordulóján megjelent a Rode M-es sorozatú mikrofoncsaládja, melyet kifejezetten színpadi ének és hangszer mikrofonozásra fejlesztettek ki. Az M1 a dinamikus ének mikrofon, az M2 a kondenzátor változat, míg az M3 egy sokoldalú kondenzátor hangszermikrofon verhetetlen áron.

A Hangfoglalás kiállításon lesz először látható, kipróbálható - és rendelhető - egy új stúdió mikrofon csomag is, mely kompromisszumok nélkül kínál minőségi megoldást az első stúdió mikrofonjukat vásárlóknak, vagy a mikrofonparkjukat bővítőknek. A csomag nagy előnye, hogy egy igazán "ready to go" - dobd össze és használd - jellegű megoldás, melynek ára meglepően alacsony. A részleteket keresd a Rode standon!

Minden kedves érdeklődőt, Rode mikrofon tulajdonost, és kritikust(!) is várunk sok szeretettel a Rode Microphones standján október 2-től 4.-ig!