Rode NT1-A csomag - bemutató a Hangfoglaláson! Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

Rode NT1-A csomag - bemutató a Hangfoglaláson!
Rode NT1-A 15 éves csomag

A RODE NT1-A mikrofonja a 2004-es Electronic Musician 2004 Editor's Choice Award nyertese lett, mint a világ legcsndesebb kondenzátor stúdiómikrofonja. A kalsszikus NT1 mikrofon ezen újratervezett változata mindössze 5 dBA saját zajával egyedülálló a mikrofonok világában.

Nem elég, hogy a világ legkisebb önzajú mikrofonját kínáljuk, az sem, hogy már 15 éves lett, így három ingyen kiegészítőt csomagoltunk a díszdobozába.. de a Hangfoglaláson beszerezhető kuponnal még 15%-os kedvezményt is biztosítunk október 31-ig a Rode NT1-A Vokál Szett árából!

Az NT1-A nemzetközileg is elismertté vált a lenyűgöző, széles dinamikatartományával, tisztaságával és nagy maximális hangnyomásszintjével (SPL), melyek csak a legdrágább mikrofonokban voltak eddig elérhetők.

Az NT1-A 15 éves lett!
A születésnap alkalmából díszcsomagolásban, minden szükséges kiegészítővel, de változatlan áron kapható a világ legkisebb zajú mikrofonja!

A szülinapi csomag tartalma:
  • Rode NT1-A mikrofon
  • Ingyen SM1 rezgéscsillapító mikrofonfogó,
  • Ingyen POP filter,
  • Ingyen XLR mikrofon kábel.
A Hangfoglalás kiállításra ellátogató érdeklődők további kedvezményben részesülnek:
A Rode Microphones standon beszerezhető Hangfoglalás kuponnal októberben 15%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az NT1-A szettet webáruházunkban.

Az alábbi kupont keressétek a Rode standon! A kupon a webáruházban használható fel, a 15%-os kedvezmény aktiválásához az NT1-A szettet a kosárba kell tenni, majd a Kosár nézetben a "Kupon" mezőbe kell megadni a kódot.

Hangfoglalás kupon minta