Még nagyobb kompatibilitás a MICON adapter családdal Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

Még nagyobb kompatibilitás a MICON adapter családdal Az új MICON adapterek megjelenésével már az összes világszínvonalú vezeték nélküli mikrofon rendszereket gyártó cég termékeivel csatlakoztatni lehet a RODE HS1-B, HS1-P, LAVALIER és PINMIC mikrofonokat.

Az év elején piacra dobott adapterek a Sennheiser, Shure és Audio Technica rendszereket használók számára jelentettek minőségi megoldást a miniatűr mikrofonok csatlakozási lehetőségével. Ekkortól kapható a 3.5mm mini jack és szabványos XLR aljzatokhoz való adapter is.

Mostanra a RODE már a broadcasterek és filmesek számára is fejleszetett adaptereket:











  • MICON-6: AKG PT40, PT60, PT61, PT80, PT400, PT2000 és PT4000 zsebadókhoz.
Az AKG zsebadókkal létre jövő kompatibilitás a színházi, élő zenei, konferencia és rendezvény-szervezői piacokon hivatott meghonosítani a RODE kivételesen magas színvonalú miniatűr mikrofonjait, hiszen az AKG rendszerek első sorban ezeken a piacokon hódítottak jelentős teret maguknak.
  • MICON-7: Lectrosonics M Series, UMa Series, LMa Series és UM450 zsebadókhoz
A filmes körökben népszerű, elnyűhetetlen és kiválló minőségű Lectrosonics rendszerekkel történő csatlakoztatást biztosítja a MICON-7 adapter. Ez a darab a filmes hangmérnökök kedvence lesz, hiszen az általa létrejött kompatibilitás biztosítja, hogy az eddig használt magas hanghűségű mikrofonok közé a RODE csíptetős és kitűző mikrofonjai is felzárkózzanak - majdnem fél áron a megszokotthoz képest!
  • MICON-8: Sony UWP series rendszerekhez
Az esemény videós és TV-s piac közkedvelt terméke a Sony UWP szériás vezeték nélküli rendszere. Ezzel is kompatibilisek mostantól a RODE miniatűr mikrofonjai ami minőségi javulásokat és a kiterjeszthető 5 éves garancia miatt hosszútávú felhasználást hoz a TV-s hangmérnökök számára.

RODE HS1 fejmikrofon fekete és bézs színekben:



RODE LAVALIER csíptetős mikrofon:



RODE PINMIC kitűző mikrofon: