Egy 15 éves Klasszikus - a Classic II limitált darabszámú ünnepi kiadása Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

Egy 15 éves Klasszikus - a Classic II limitált darabszámú ünnepi kiadása 15 éves a Classic és a Classic II - a RODE egy limitált példányszámú verzióval ünnepli a csöves mikrofon 15 éves jubileumát!


















Ezzel a jubileumi, egyedi kiadású Classic II csomaggal ünnepli a RODE a termékei között zászlós hajónak számító csöves mikrofonjának 15 éves évfordulóját, és egyben zárja le azt a korszakot amit a Classic II fémjelzett a gyártó életében.



A mikrofon szíve, aminek a 'klasszikus hangzás' is nagy részben köszönhetö, a 6072-es elektroncső, mely számos már történelemnek számító jelátalakító egység központi darabja volt az elmúlt évtizedekben. A mikrofon erősítőjét a Jensen tervezte és hangolta finomra az elektoncsővel, hogy az egyedi, meleg és utánozhatatlna csöves hangzást előállítsák.

A Classic és a Classic II kapszulája kézzel készült kettős kapszulák melyeket finom arany film réteggel vonnak be. A mikrofon testet tömör bronzból, gépi megmunkálással állítják elő majd kézi polírozással készítik fel a nikkel festésre.

Az új, 500 darabos limitál szériájú Classic II a RODE eddigi legkülönlegesebb terméke amit valaha a piacra dobott - az 500 darab elkészülte után a Classic II gyártása megszűnik és a mikrofon végleg az audio történelem részévé válik.



A Classic II most fényes fekete köntöst kap és büszkén hirdeti majd a bronz testére mart '15 Years of Classic Sound' felirattal egy korszak végét, ami elismerést és tiszteletet hozott a csöves mikrofonnak.

A csomag része lesz egy második, egyedi fém hengerbe csomagolt tartalék darab a ritka 6072-es elektroncsőből annak érdekében, hogy a mikrofon még hosszú éveken keresztül a megszokott, fenséges hangot produkálja. Egy bőr kötésű, dombornyomású gyűjtők számára készült könyv a RODE eddigi legnagyszerűbb mikrofonjának történetével, ugyancsak a különleges kiadás részét képzi.



Végül a RODE-tól már megszokott kimagasló termék támogatás részeként a különleges kiadású Classic II élettartam garanciával kerül a piacra. Az online regisztrációval a boldog tulajdonosok egy teljesen személyre szabott titánium garancia kártyát kapnak melyen adataik mellett az 500 darabos kiadású mikrofon gyártási száma is szerepel majd.



A mikrofon alumínium táskája és előerősítője ugyancsak fekete festéts kap és büszkén viseli majd az ünnepi emblémát. A szokásnak megfelelően a csomag része lesz még a tíz méteres mikrofon kábel valamint egy rezgéscsillapító és merev mikrofonfogó is.



A mikrofon regisztrációját egy különleges, egyedi linken lehet majd elvégezni: http://www.rodemic.com/classic.

A Classic II Limited Edition verzójára előrendelést felveszünk. Érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken, viszonteladóinknál vagy rendelje meg a mikrofont most a weboldalon!