PluralEyes 3 ajándékba minden VideoMic Pro és Stereo VideoMic Pro mellé! Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

PluralEyes 3 ajándékba minden VideoMic Pro és Stereo VideoMic Pro mellé! A többmikrofonos videofelvételek szerkesztése még sosem volt ennyire egyszerű, mint az idei év végén, köszönhetően a RODE és a Red Giant Software fantasztikus közös promóciójának.

A promóció keretében minden egyes novemberben és decemberben, hivatalos viszonteladónál vásárolt Videomic Pro és Stereo Videomic Pro mellé egy teljes verziójú PluralEyes 3 szinkronizáló szoftvert kap a boldog mikrofon tulajdonos - méghozzá teljesen ingyen.
A magyarországi hivatalos viszonteladók listáját a lövetkező linken találja: hivatalos viszontaldó partnerek

Ez persze nem igaz, hiszen semmi sincsen ingyen. Ahhoz, hogy a frissen vásárolt mikrofon mellé megkapja a szoftvert a mikrofont regisztrálnia kell az ingyenes 10 éves garancia kiterjesztésre a www.rodemic.com/warranty vagy a www.rodemic.com/pluraleyes weboldalakon. A sikeres regisztráció után illetve az azt megerősítő emailben kapni fog egy széria számot. Ezzel a széria számmal aktiválhatja a letöltött szoftvert, ami a www.redgiant.com/rode weboldalon érhető el.

Fontos, hogy a megvásárolt mikrofont még december 31. előtt regisztrálja a 10 éves kiterjesztett garanciára a www.rodemic.com/warranty vagy a www.rodemic.com/pluraleyes weboldalon. A 2013 január 1-től regisztrált mikrofonokhoz már nem jár az ajándék szoftver!

Ennyi az egész! És máris kezében van egy hasznos szoftver, a videómikrofonok egy igazi kiegészítő kelléke, mellyel könnyedén a videófelvételéhez szinkronizálhatja a külső felvevőre rögzített audió anyagokat. Nem lesz többé szükség csapóra vagy, hogy "szemre" kelljen illeszteni az audio hullámformát - a PlurlEyes 3 az előző verziókhoz képest 20x gyorsabban megteszi ezt Önnek.

PluralEyes Rode promo a Red Giant-tól a Vimeo-n.

A RODE videomikrofon sorozata gyorsan nemzetközi szabvánnyá vált a videósok körében de még a zenei felvételeket készítő szakemberek is sokszor használják őket. Sok esetben a videomikrofon jelét nem közvetlenül a kamerára veszik, hanem egy külső rögzítőre, vagy adott esetben a videomikrofon mellett egy másik, például csíptetős vagy puskamikrofon jelét is rögzítik egy külső felvevőn. Ezekben az esetekben valahogy össze kell illeszteni az audiót a képpel. Mostanáig a csapó lehetett csak szolgálatunkra ebben, de mostantól a szinkronizálást a PleuralEyes végzi. A szoftver piaci értéke 200$, de az év végéig a Videomic Pro vagy a Stereo Videomic Pro mikrofonok vásárlói a szoftverhez ingyen juthatnak hozzá!


Több mikrofonos videó felvétel

A PluralEyes 3 egyelőre csak Apple Macintosh-on futtatható, azonban ha valaki Windows-t használ az a letöltésnél választhatja a Windows kompatibilis PluralEyes 2 PLUS-t, és aztán később ingyenesen frissíthet a legújabbra amint megjelenik annak Windows komapatibilis verziója.

A karácsonyi őrület beindult! A RODE ezúton és talán elsőnek kíván Kellemes Ünnepeket ezzel a promócióval. Ne hagyja ki Ön sem!

A Red Giant Softwer-ről itt tudhat meg többet: www.redgiant.com