My Rode Reel 2015 nemzetközi rövidfilmes verseny! Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

My Rode Reel 2015 nemzetközi rövidfilmes verseny!
Tavalya került megrendezésre első alkalommal a My Rode Reel nemzetközi rövidfilmes verseny és promóció a RODE Microphones szervezésében és számos nagynevű audió és videótechnikai gyártó támogatásával.

A verseny már az első évében rekordot döntött: 1120 nevezés érkezett be 76 különböző országból amivel egyből a legnagyobb nemzetközi rövidfilmes versennyé vált.


A nagy sikerre való tekintettel a My Rode Reel 2015-ben is visszatér!


Az idei verseny részleteiről a következő linken olvashattok, illetve itt lehet nevezni is a versenyre: myrodereel.com.A nevezés feltételei és menete:
  • Készíts egy 3 perces rövidfilmet és egy, a forgatáshoz tartozó werkfilmet. A werkfilmen látszania kell egy RODE mikrofonnak amit a forgatáson használtál.
  • Mindkét videó elejére illeszd be a  My RODE Reel cím kártyát (title card), amit a myrodereel.com linken az email címed megadása után egy hasznos információkat és segédanyagokat tartalmazó kezdő csomag részeként kaphatsz meg.
  • Töltsd fel mindkét videót a YouTube-ra és add le jelentkezésed a myrodereel.com weboldalon.
A nevezési határidő Június 1., 12:00 Kelet-Ausztráliai idő szerint (AEST)!
Javasoljuk, hogy a nevezést ne hagyd az utolsó pillanatra, nehogy az időeltolódás miatt véletlenül kicsússz a határidőből.

A RODE és verseny többi támogatója az idén sem lesz szűkmarkú a díjazást illetően: a nyertesek videó és audiótechnikai eszközökkel gazdagodnak majd, több, mint 200.000 USD összértékben!Idén összesen 19 különböző kategóriában hirdetnek majd győzteseket (4 fő kategória, 8 technikai díj és 7 külön díj műfaj szerint). Így a tavalyi évhez képest több, mint kétszer annyi alkotás fog díjat kapni, ami jelentősen megnöveli az indulók esélyeit egy szép eredmény elérésére.

A zsűrire sem lehet panasz. A visszatérő Ryan Connolly és Philip Bloom mellet Vincent LaForet és Rodney Charters fogja véleményezni az alkotásokat.