A Rode Blimp nemzetközi design és innovációs sikere folytatódik Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

A Rode Blimp nemzetközi design és innovációs sikere folytatódik
2009 június 1.-jén Sydneyben a Rode Blimp zeppelinje ismét bizonyította, hogy a legmagasabb követelményeknek is megfelelő fejlesztés: elnyerte az Ausztrál Nemzetközi Design Díjat (Australian International Design Award) és jelölték kapott a 2009 Nemzetközi Design Díjra (Design Award of The Year Nominee).

A megjelenést követően a kritikusok és a felhasználók kegyeit is egyre inkább megnyerte a Rode Blimp, a profiknak és amatőröknek, hang- és videófelvétel készítőknek szánt megbízható, robosztus és elképesztően hatékony mikrofon szélfogó és rezgéscsillapító megoldás.

Márciusban a Blimp a Red Dot nemzetközi díját zsebelte be: a 28 tagú szakértő zsűri 49 ország 3200 terméke közül választotta a Blimpet az egyik leginkább kreatív, innovatív és az átlagból kitűnő terméknek. Most a Blimp szélfogó az Ausztrál Design díjat is a polcára teheti.

Az Australian International Design Awards a Standards Australia része. Ausztrália első számú termék design és innovációs elismerése, mely a világ minden tájáról érkező termékek közül válogat. Idén is voltak a díjazottak között az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában tervezett eszközök csakúgy mind Ausztrál és új zélandi újdonságok.

A Blimp könyörtelen vizsgálatát követően a szakmai zsűri így nyilatkozott róla: „kimagasló minőségű, professzionális termék elérhető áron. A fogyasztók számára is elérhető, pont erről szól a ipari design ”.

„A Rode minden munkatársa számára inspiráló mérföldkő, hogy a Blimp megkapta a világ egyik legelismertebb díját, az elsők között tudott végezni az Austrál Design Díjon a világ legjobbjai között” - Mondta Peter Freedman vezérigazgató a díj átvételekor.