Kockázatmentes mikrofon vásárlás - Rode 100% MBG! Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

Kockázatmentes mikrofon vásárlás - Rode 100% MBG!
“Tisztán látjuk, hogy egy RODE mikrofon megvásárlása komoly befektetést jelent ügyfeleink többségének.” nyilatkozta Damien Wilson a RODE Microphones Sales és Marketing igazgatója. “A mai ‘okos’ vásárlók számára a pénzvisszafizetési kezdeményezésünk egyértelművé teszi a RODE mikrofonok melleti döntést. Most nyugodtan hátra dőlhetnek ügyfeleink a tény tudatában, hogy ha nem elégedettek azzal amit kaptak tőlünk, akkor hatvan nap áll rendelkezésükre, hogy visszaköveteljék a teljes vételárat!”

“Ezzel teljes mellszélességgel állunk be termékeink mögé, és a már régóta futó 10 éves garanciával kombinálva a piacon egyedülálló módon a legkifinomultabb eszközök mellé a legmagasabb fokú vásárlás utáni támogatást tudjuk nyújtani.”

A RODE Money Back Guarantee promócióban való részvételhez vásárolj mikrofont a  promócióban résztvevő bármelyik partnerünknél (a partnerek listája lent olvasható), majd regisztráld mikrofonodat a rodemic.com/moneyback weboldalon a vásárlást követő hét (7) napon belül! A regisztrációt követően hatvan (60) napod van, hogy - amennyiben elégedetlen vagy a vásárlással - visszaköveteled a mikrofon árát a rodemic.com/moneyback weboldalon. A vásárlást és annak pontos összegét a számla sorszámával kell alátámasztanod, így fokozottan ügyelj a számládra! A RODE-nak csak hibátlan állpotú mikrofont áll módjában kicserélni, a mikrofon szállítási költségét a vásárló állja.

További információkért és a promóció teljes feltételrendszerének megismeréséért látogass el a rodemic.com/moneyback oldara!

Az akció 2010. júniusban lejárt.

Az akcióban résztvevő kereskedő partnereink:

MediaDot, Budapest, (1) 788 0339, www.rodemikrofon.hu
Tajti Music, Budapest, (1) 268-0820, www.tajti-music.hu
Zaj3 Pro Plasa, Budapest, (1) 222-4666, www.zaj.hu/pro/
Rexfilm, Budapest, (1) 382-7160, www.rexfilm.hu
GAIA Film, Budapest, (1) 210-9266, www.gaia.hu
GAIA Film., Pécs, (72) 53-2323, www.gaia.hu
Fejes Hangszer, Debrecen, (70) 389-0478, www.hangszerarzenal.hu
BB Studio, Budapest, (1) 318-0373, www.bbstudio.hu