RODE Procaster és NTG-3 arany köntösben megy Kínába Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

RODE Procaster és NTG-3 arany köntösben megy Kínába
A RODE Microphones-t büszkeséggel töltötte el, hogy legutóbbi látogatásuk során átadhatták mikrofonjaik limitált szériáját a kínai és taiwani broadcast ipar nagyjainak!

Pekingben Colinnak része lehetett abban a megtiszteltetésben, hogy személyesen megismerkedjen Li Zhe úrral, aki Kína egyik legjelentősebb filmes hangmérnöke számos  kasszasikerrel a referenciái közt, mint például a “A Battle of Wits” Andy Lau főszereplésével. Colin egy limitált szériás NTG-3 puskamikrofonnal lepte meg Zhe urat, melyet aranyozott tartó hengerbe adott át neki. Colinnak lehetősége nyílt megismerkedni Cao Man-al is, a pekingi Nemzeti Rádió vezető hangmérnökhölgyével, akinek hálája jeléül amiért támogatta a kínai disztributor, Central Music munkáját az elmúlt időszakban, átadott egy limitált szériás Procaster rádiós mikrofont.

A következő állomás Taiwan, pontosabban Taipei volt, ahol a RODE értékesítési vezetője egy újabb legendának számító szakembernek adhatott át egyet a speciális kivitelű NTG-3 puskamikrofonból. Du-Che Tu úr, aki a Cannes-i Filmfesztivál "Technical Grand Prize” címének nyertese, azonnal egymás mellé tette az NTG-3-at és az eddig rendszeresen használt puskamikrofonját és tesztelni kezdte őket. “Nem tudok különbséget tenni a RODE NTG-3 és a Neumann KMR 81 között!” kommentálta Tu úr miután meghallotta a RODE minőséget.

Útja végére érve Colin találkozott Andrew Hsiao-val, a Taipei Broadcasting Ltd. vezető mérnökével. Azonnal elkezdték közösen tesztelni a RODE Procaster dinamikus rádió stúdió mikrofonját, méghozzá nem kis a vetélytárssal szemben. Az ipari sztenderdnek számító Electrovoice RE20 volt eddig Hsiao úr favorizált mikrofonja, de a hallottak nagyon meglepték őt is. "A RODE Procaster nagy és édes hanggal lepett meg! Még az RE20-nál is jobban tetszik!" nyilatkozott Hsiao úr.