RODE az "éterben" a Procaster-el Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

RODE az "éterben" a Procaster-el
A RODE Procaster egy professzionális, broadcast minőségű dinamikus mikrofon, ami kifejezetten kompromisszum mentes on-air felhasználásra lett kifejlesztve.

Szűkített kardioid karakterisztikája és beszédhangátvitelre kihegyezett frekvencia átvitele miatt a Procaster tökéletes olyan felhasználási környezetben, ahol a nagyszerű megszólalás, a robosztus kivitel és a kítűnő környezeti zaj elnyomás egyszerre szükséges.

A retro formatervezésnek köszönhetően a Procaster kombinálja a tradicionális esztétikát a fejlett technikával, így eredményezve egy broadcast igáslovat, ami arra ítéltetett, hogy gyorsan ipari sztenderdé lépjen elő.

"A hangom a névjegyem, és én nem vagyok hajlandó kompromisszumok megkötésére a mikrofon teljesítményét illetően." kommentálta "Ausztrália Hangja", Ken Sparkes miután lehetősége nyílt élesben tesztelnie a Procaster-t. "A RODE Procaster az egyike azon kevés mikrofonnak melyek az elmúlt időben a piacra kerültek és on-air alkalmazásbeli kitűnőségük miatt véleményem szerint joggal pályázhatnak egyedülállóan nagy sikerekre a piacon." 

A Procaster teljesen kompatibilis a RODE PSA1-es mikrofonkarjával és a PSM1 rezgéscsillapító mikrofonfogóval.