RODE BLIMP mostantól 10 ÉVES garanciával! Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

Rode Blimp - Zeppelin 10 év garanciávalA RODE Mikrofon a megerősíti a RODE Blimp mikrofon zeppelin megoldása vezető szerepét a professzionális puskamikrofonok piacán:  a mai naptól teljeskörű 10 ÉVES garanciát vállal a kiegészítőre!

A Blimp nemzetközi sikerét követően (Australian International Design Awards és European Red Dot design awards), a RODE örömmel jeleti hogy az összes RODE Blimp zeppelinre vállalja a mikrofonoknál már megszokott 10 éves garanciát.

A garancia kiterjed a Blimp összes alkatrészére, kivéve a Dead Wombat (a szőrös borítás) normális elhasználódását és szakadását, ha a felhasználás rendeltetésszerű, a Blimp nem került “házi” módosítársa, és megfelelően volt tárolva, szállítva (magyarul ha normal körülmények között használod,10 éven át legfeljebb a szőrt kell lecserélned).
 
“A mai bejelentéssel biztosak lehetünk benne, hogy minden Blimp Tulajdonos igazán elégedett  less befektetésével” mondta Damien Wilsonm a RODE értékesítési és marketing vezetője. “A RODE Blimp a kategóriájában egyedülálló védettséget és minőséget biztosít, és e mellett nagyszerű ár-érték arányú megoldás a profiknak és amatőröknek egyaránt. A 10 év garancia bejelentésével már nem lehet kérdés, miért választják majd az egyedülálló Blimp zeppelint.”

Rode Blimp csupaszonHa elfogultak is vagyunk kedvenc mikrofonmárkánkkal kapcsolatban, ki kell emeljük, hogy a Rode a Blimp nevű zeppelin 10éves garanciájával egyedülálló lépést tett a felhasználók felé. A Blimp-nek voltak design sikerei, minden komoly felhasználó elismerően szólt róla, és úgy néz ki, a Rode rázó-, nyomkodó-, taposógépei (melyek az igénybevételi teszteket végzik az ilyen termékeken) a tesztek végére értek, és megszületett a döntés: IGEN, vállaljuk a 10 évet, és a Blimp lesz a meghatározó a minőségi zeppelinek körében. Bízunk benne, hogy a közeljövőben még sok ilyen minőségi fejlesztéssel áll elő kedvenc gyártónk, a Rode Microphones...(A szerk.)