Rode 7 napos mikrofon tesztelés Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

Rode 7 napos mikrofon tesztelés
A Rode 7 napos mikrofon tesztelési lehetőséget nyújt az érdeklődőknek!

Mit kérünk cserében? Csak 1 dolgot: egy 4-5 mondatos teszt eredményt,  véleményt, melyet a neveddel és weboldalcímeddel együtt elhelyezhetünk a hivatalos magyar oldalon.

Miért lehet tesztelni?

Az elmúlt hónapokban egyre több és több érdeklődő, és visszatérő vásárló kért tesztelési lehetőséget, hogy a kinézett Rode mikrofont még vásárlás előtt, otthoni vagy saját stúdiós körülmények között összehasonlíthassa többi eszközével. Nem szoktunk nemet mondani, de itt volt az idő, hogy letisztázzuk a szabályokat és egy külön kis mikrofonkészletet különítsünk el e célra...

Milyen mikrofont lehet tesztelni?

Jelenleg az NT1-A, NTK, NT5 (illesztett pár) és M3 mikrofonokból vannak teszt darabok, de kérésre más típusok is tesztelhetők.

Mikor lehet tesztelni?

A tesztelés maximum 7 napos lehet, rendszerint péntek délután adjuk át a mikrofont, és a következő hét péntek délelőtt kérjük visszahozni. A mikrofonokat az adott hétre az viheti el, aki előbb jelentkezik.

Mit kérünk cserében?

Valóban egy kérésünk van a tesztelőkhöz, mégpedig egy 1-2 bekezdéses, 4-5 mondatos szöveges teszt eredmény, értékelés megírása, melyet elhelyezhetünk a Rodemikrofon.hu weboldalon. A tesztelés nem jár vásárlási kötelezettséggel!

Jelentkezz most!

A tesztelésre jelentkezhetsz a Kapcsolat menüpontban a Neved, a kért mikrofon és a tesztelés dátumának megjelölésével.