A The Hives is RODE-dal nyomja! Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása

A The Hives is RODE-dal nyomja! A The Hives svéd rockbanda hatalmas tömeget kápráztatott el, a Metro-ban Sydneyben. A kirobbbanó energiájú riffekre alapozott rock n’ roll zenéjüket, teljes egészében RODE mikrofonok segítették a közönség felé.

Az új RODE M1 megmutatta, hogy milyen egy igazi gyémánt a színpadon. Nem csak csillog, hanem kemény is! Példázta ezt Howlin’ Pelle Almqvist a Hives frontembere, mikor a mikrofonnal, vagy épp azt lökdösve, hajigálva, tombolt a színpadon. Az M1 pedig ahogy az meg van írva, egyetlenegy hangjegyet sem felejtett el továbbítani a produkció alatt.

Mindkét gitáros Nicholaus Arson és Vigilante Carlstroem is egy-egy NT2-A mikrofont választott, míg Dr Matt Destruction eszméletlenül zúzta a Procasterbe a kicsit megokosított Hiwatt bass ládából.

Az M3 Chris Dangerousnál került bevetésre a tamoknál és a pergőn, valamint, hogy teljes legyen a kép, egy NT-55 matched pair került cinek, és a többi ütős aurájába.

A banda, és FOH hangmérnökük Zoran “Zok” Malceski eléggé meggyőződtek a mikrofonokat illetően, és elhatározták, hogy új stúdiójukat egy pár RODE mikrofonnal ki is egészítik.

Több információért látogass el ide: www.rodemic.com
Az együttesről pedig itt www.thehivesbroadcastingservice.com olvashatsz még többet.