Rode mikrofonok
Kosár
A bevásárlókosara üres!
Termék  Népszerű
Rode Boomszett-2 puskamikrofon szett 1. Rode NTG-2 Boomszett puskamikrofon szett (15032)
A Rode NTG-2 Boomszett egy professzionális puskamikrofon szett. A csomag azoknak lehet kedvező árú megoldás, akiknek teljes mikrofonszettre van szükségük mikrofon rúddal, puskamikrofonnal szélfogóval, rezgéscsillapított felfüggesztéssel vállra akasztható Boompole táskába csomagolva.
Rode Boomszett-1 puskamikrofon szett 2. Rode NTG-1 Boomszett puskamikrofon szett (13429)
A Rode NTG-1 Boomszett egy professzionális puskamikrofon szett. A csomag azoknak lehet kedvező árú megoldás, akiknek teljes mikrofonszettre van szükségük mikrofon rúddal, puskamikrofonnal szélfogóval, rezgéscsillapított felfüggesztéssel vállra akasztható Boompole táskába csomagolva.
Rode Boomszett-3 puskamikrofon szett 3. Rode NTG-3 Boomszett puskamikrofon szett (12777)
A Rode NTG-3 Boomszett egy professzionális puskamikrofon szett. A csomag azoknak lehet kedvező árú megoldás, akiknek teljes mikrofonszettre van szükségük mikrofon rúddal, puskamikrofonnal szélfogóval, rezgéscsillapított felfüggesztéssel vállra akasztható Boompole táskába csomagolva.
Termék  Újdonságok
Rode RodeLink RX-CAM kamera vevő Rode RX-CAM kamera vevő - 44 016Ft (44 016Ft + ÁFA)
RØDE RX-CAM digitális vezeték nélküli kamera vevő. Nagyszerű hangminőség, innovatív funkciók a kategória legkedvezőbb árfekvésében.
Rode TX-XLR plug-on adó Rode TX-XLR plug-on adó - 70 000Ft (70 000Ft + ÁFA)
RØDE TX-XLR 3.5mm TRS (kis jack) és XLR csatlakozós plug-on adó. Nagyszerű hangminőség, innovatív funkciók a kategória legkedvezőbb árfekvésében.
Rode Filmmaker Kit és TX-XLR plug-on adó Rode Filmmaker Kit digitális vezeték nélküli kamera mikrofon készlet csíptetős mikrofonnal és TX-XLR plug-on adóval - 139 291Ft (139 291Ft + ÁFA)
RØDE Filmmaker Kit digitális vezeték nélküli csíptetős mikrofon készlet plug-on adóval. RX-CAM kamera vevő, TX-BELT zsebadóLavalier csíptetős mikrofon és TX-XLR plug-on adó egy csomagban. Nagyszerű hangminőség, innovatív funkciók a kategória legkedvezőbb árfekvésében.
MediaDot ÁSZF


Kérdésed merült fel? További információkra van szükséged? Küld el kérdésed, és mi a lehető leggyorsabban megadjuk a választ!

Mit kérhetsz? Pl.: további termékinformáció, kompatibilitási kérdések, rendszertervezés, szakértői tanácsadás, oktatás és tesztelés, stb...

Kérj Terméktámogatást Most!Ingyenes szállítás15 000Ft felett INGYENES szállítás

Rendeljen 15.000 Ft felett (a Mikrofondot.hu áruházban 50 000Ft felett) és a szállítás díját átvállaljuk! A díjmentes szállítási lehetőség automatikusan megjelenik a webáruházban a rendelésnél, amint a termékek ára eléri a szükséges értéket. Kérjük válassza az INGYENES szállítás lehetőséget!8 napos pénzvisszafizetési garancia14 napos pénzvisszafizetési garancia

Nem titkoljuk a Jogait! Online rendelés esetén mi igenis vállaljuk a 14 napos pénzvisszafizetési garanciát. A pénzvisszafizetési granancia igénybevételének feltétele, hogy az Ön számára nem megfelelő eszközt az átvételtől számított 8 napon belül visszajuttassa székhelyünkre kifogástalan állapotban, sértetlen, teljes csomagolással együtt. (A nylon tasakok felbontása természetesen elkerülhetetlen a kicsomagoláskor, ezeket, ha sérültek is, kérjük szintén helyezze vissza a dobozba.)


Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai

1.1 Szolgáltató adatai
Neve: MediaDot Kft
Címe: 2120 Dunakeszi Kismarton u. 10.
Adóigazgatási azonosítószám: 14623082-2-13
Cégjegyzék száma: 01-09-912335
Számlaszám: OTP Bank 11742104-20053426-00000000
Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU45 1174 2104 2005 3426 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

1.2 A Vásárló
Aki a Webshop Szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Webshop internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

1.3 A Szállító
Az MedaDot Kft álltal megbízott szállítmányozó cég (futárszolgálat, posta).

2. Webshop Szerződési Feltételek célja
Az MedaDot Kft a Webshop szerződési feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webshop Szolgáltatással, és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webshop Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
A Webshop Szerződési Feltételei a MediaDot Kft, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Webshop tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1 A Webshop Szerződési Feltételek közzététele
A Webshop Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a Webshop-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.2 A Webshop Szerződési Feltételek hatálya
A MedaDot Kft fenntartja a jogot, hogy a Webshop Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webshop Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webshop Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webshop-szolgáltató a Webshop-szolgáltatást biztosítja.

3. A Webshop-szolgáltatás
A MedaDot Kft a Vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webshop-szolgáltatást.

3.1 A Webshop-szolgáltatás területi hatálya
A Webshop-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (INTERNET) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A MedaDot Kft a Magyar Köztársaság területére címzett megrendelések mellett biztosítja a szomszédos országokba való szállítást is. Az aktuális célországok listája mindig megtalálható az online rendszerben, és a rendelési folyamat során kiválasztható.

4. A Webshop Szerződés Létrejötte és módosítása

4.1 Általános jellemzők
A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő megrendeléssel, a jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webshopban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. A MedaDot Kft fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

4.2 Megendelés módosítása, törlése
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webshop Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a forgalmazótól történő beszerzés, illetve a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

4.3 Fizetési feltételek
A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előreutalással a MedaDot Kft számlaszámára, online bankkártyás fizetéssel a PayPal rendszeren keresztül, a Szállítónál az áruk átvételénél, vagy a személyes átvétel során készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A MedaDot Kft részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

4.4 Szállítási módok
- Futáros szállítás előreutalással
A Vásárló a Szolgáltató számlaszámára előzetesen utalja át az összeget, mely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítás díja a Szállító aktuális árszabása alapján kerül megállapításra. A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt Webshopunk kijelzi a Vásárló számára.

- Futáros szállítás utánvéttel
Az összeget a Vásárló az átadó futárszolgálat munkatársának fizeti, mely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítás díja a Szállító aktuális árszabása alapján kerül megállapításra. A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt Webshopunk kijelzi a Vásárló számára.

4.6 Sikertelen kézbesítés
Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a MedaDot Kft érvénytelennek nyilvánítja és törli.

5. A Vásárló jogai és kötelezettségei
A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet - Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a MediaDot Kft videofelvételt készít. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag készhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

6. Adatvédelem, adatbiztonság

Rode Mikrofon webshop adatvédelmi nyilatkozat6.1 Adatvédelmi Nyilatkozat
A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a MediaDot Kft a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:
- Név
- Szállítási cím
- Elektronikus levelezési cím
- Elérhetőségi telefonszáma

Választhatóan megadható adatokat:
- Egyéb közlendő
- Számlázási cégnév
- Adószám a számlázáshoz

A megrendelések kiszállítása érdekében a MedaDot Kft a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító Megbízottja rendelkezésére: • Megrendelő neve • A teljes Szállítási cím • Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok) • A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén) • Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége. A Szállító, illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli és a kézbesítés után azokat a MediaDot Kft részére visszaszolgáltatja illetve megsemmisíti.

6.2 Személyes adatok módosítása
Megadott személyes adatait a Vásárló emailben vagy telefonon bármikor megváltoztathatja illetve törölheti.

Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart