Rode mikrofonok
Kosár
A bevásárlókosara üres!
Termék  Népszerű
Rode Boomszett-2 puskamikrofon szett 1. Rode NTG-2 Boomszett puskamikrofon szett (14791)
A Rode NTG-2 Boomszett egy professzionális puskamikrofon szett. A csomag azoknak lehet kedvező árú megoldás, akiknek teljes mikrofonszettre van szükségük mikrofon rúddal, puskamikrofonnal szélfogóval, rezgéscsillapított felfüggesztéssel vállra akasztható Boompole táskába csomagolva.
Rode Boomszett-1 puskamikrofon szett 2. Rode NTG-1 Boomszett puskamikrofon szett (13210)
A Rode NTG-1 Boomszett egy professzionális puskamikrofon szett. A csomag azoknak lehet kedvező árú megoldás, akiknek teljes mikrofonszettre van szükségük mikrofon rúddal, puskamikrofonnal szélfogóval, rezgéscsillapított felfüggesztéssel vállra akasztható Boompole táskába csomagolva.
Rode Boomszett-3 puskamikrofon szett 3. Rode NTG-3 Boomszett puskamikrofon szett (12463)
A Rode NTG-3 Boomszett egy professzionális puskamikrofon szett. A csomag azoknak lehet kedvező árú megoldás, akiknek teljes mikrofonszettre van szükségük mikrofon rúddal, puskamikrofonnal szélfogóval, rezgéscsillapított felfüggesztéssel vállra akasztható Boompole táskába csomagolva.
Termék  Újdonságok
Rode Performer Kit vezeték nélküli mikrofon készlet Rode Performer Kit digitális vezeték nélküli mikrofon készlet kéziadóval - 121 968Ft (121 968Ft + ÁFA)
RØDE Performer Kit digitális vezeték nélküli mikrofon készlet kondenzátor énekmikrofonnal. RX-DESK asztali vevő és TX-M2 kéziadó egy csomagban. Nagyszerű hangminőség, innovatív funkciók a kategória egyik legkedvezőbb árfekvésében.
Rode VideoMic Pro+ professzionális videomikrofon Rode VideoMic Pro+ professzionális videómikrofon - 74 402Ft (74 402Ft + ÁFA)
Røde Videomic Pro+ professzionális minőségű valódi puska karakterisztikájú videomikrofon fejlett digitális funkciókkal kamerákhoz, DSLR/MILC fényképezőkhöz és hordozható hangrögzítőkhöz.


Rode VXLR+ jack-XLR adapter Rode VXLR+ jack-XLR adapter fantom feszültség konverzióval - 7 008Ft (7 008Ft + ÁFA)
Røde VXLR+ 3.5 mini jack - XLR adapter plug-on feszültséget igénylő mikrofonok professzionális, magasabb fantom feszültséget kiadó XLR aljzatú kamerákhoz és rögzítőkhöz történő csatlakoztatására.
MediaDot ÁSZF


Kérdésed merült fel? További információkra van szükséged? Küld el kérdésed, és mi a lehető leggyorsabban megadjuk a választ!

Mit kérhetsz? Pl.: további termékinformáció, kompatibilitási kérdések, rendszertervezés, szakértői tanácsadás, oktatás és tesztelés, stb...

Kérj Terméktámogatást Most!Ingyenes szállítás15 000Ft felett INGYENES szállítás

Rendeljen 15.000 Ft felett (a Mikrofondot.hu áruházban 50 000Ft felett) és a szállítás díját átvállaljuk! A díjmentes szállítási lehetőség automatikusan megjelenik a webáruházban a rendelésnél, amint a termékek ára eléri a szükséges értéket. Kérjük válassza az INGYENES szállítás lehetőséget!8 napos pénzvisszafizetési garancia14 napos pénzvisszafizetési garancia

Nem titkoljuk a Jogait! Online rendelés esetén mi igenis vállaljuk a 14 napos pénzvisszafizetési garanciát. A pénzvisszafizetési granancia igénybevételének feltétele, hogy az Ön számára nem megfelelő eszközt az átvételtől számított 8 napon belül visszajuttassa székhelyünkre kifogástalan állapotban, sértetlen, teljes csomagolással együtt. (A nylon tasakok felbontása természetesen elkerülhetetlen a kicsomagoláskor, ezeket, ha sérültek is, kérjük szintén helyezze vissza a dobozba.)


Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai

1.1 Szolgáltató adatai
Neve: MediaDot Kft
Címe: 2120 Dunakeszi Kismarton u. 10.
Adóigazgatási azonosítószám: 14623082-2-13
Cégjegyzék száma: 01-09-912335
Számlaszám: OTP Bank 11742104-20053426-00000000
Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU45 1174 2104 2005 3426 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

1.2 A Vásárló
Aki a Webshop Szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Webshop internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

1.3 A Szállító
Az MedaDot Kft álltal megbízott szállítmányozó cég (futárszolgálat, posta).

2. Webshop Szerződési Feltételek célja
Az MedaDot Kft a Webshop szerződési feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webshop Szolgáltatással, és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webshop Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
A Webshop Szerződési Feltételei a MediaDot Kft, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Webshop tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1 A Webshop Szerződési Feltételek közzététele
A Webshop Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a Webshop-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.2 A Webshop Szerződési Feltételek hatálya
A MedaDot Kft fenntartja a jogot, hogy a Webshop Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webshop Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webshop Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webshop-szolgáltató a Webshop-szolgáltatást biztosítja.

3. A Webshop-szolgáltatás
A MedaDot Kft a Vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webshop-szolgáltatást.

3.1 A Webshop-szolgáltatás területi hatálya
A Webshop-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (INTERNET) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A MedaDot Kft a Magyar Köztársaság területére címzett megrendelések mellett biztosítja a szomszédos országokba való szállítást is. Az aktuális célországok listája mindig megtalálható az online rendszerben, és a rendelési folyamat során kiválasztható.

4. A Webshop Szerződés Létrejötte és módosítása

4.1 Általános jellemzők
A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő megrendeléssel, a jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webshopban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. A MedaDot Kft fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

4.2 Megendelés módosítása, törlése
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webshop Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a forgalmazótól történő beszerzés, illetve a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

4.3 Fizetési feltételek
A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előreutalással a MedaDot Kft számlaszámára, online bankkártyás fizetéssel a PayPal rendszeren keresztül, a Szállítónál az áruk átvételénél, vagy a személyes átvétel során készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A MedaDot Kft részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

4.4 Szállítási módok
- Futáros szállítás előreutalással
A Vásárló a Szolgáltató számlaszámára előzetesen utalja át az összeget, mely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítás díja a Szállító aktuális árszabása alapján kerül megállapításra. A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt Webshopunk kijelzi a Vásárló számára.

- Futáros szállítás utánvéttel
Az összeget a Vásárló az átadó futárszolgálat munkatársának fizeti, mely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítás díja a Szállító aktuális árszabása alapján kerül megállapításra. A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt Webshopunk kijelzi a Vásárló számára.

4.6 Sikertelen kézbesítés
Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a MedaDot Kft érvénytelennek nyilvánítja és törli.

5. A Vásárló jogai és kötelezettségei
A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet - Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a MediaDot Kft videofelvételt készít. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag készhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

6. Adatvédelem, adatbiztonság

Rode Mikrofon webshop adatvédelmi nyilatkozat6.1 Adatvédelmi Nyilatkozat
A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a MediaDot Kft a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:
- Név
- Szállítási cím
- Elektronikus levelezési cím
- Elérhetőségi telefonszáma

Választhatóan megadható adatokat:
- Egyéb közlendő
- Számlázási cégnév
- Adószám a számlázáshoz

A megrendelések kiszállítása érdekében a MedaDot Kft a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító Megbízottja rendelkezésére: • Megrendelő neve • A teljes Szállítási cím • Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok) • A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén) • Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége. A Szállító, illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli és a kézbesítés után azokat a MediaDot Kft részére visszaszolgáltatja illetve megsemmisíti.

6.2 Személyes adatok módosítása
Megadott személyes adatait a Vásárló emailben vagy telefonon bármikor megváltoztathatja illetve törölheti.

Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart