Rode PG2R Rycote Lyre rezgéscsillapító mikrofonfogó markolat Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása
Rode PG2R Rycote Lyre rezgéscsillapító mikrofonfogó markolat
Ár: 23 490Ft (18 496Ft + ÁFA)

Kiemelések:
PG2R egy Rycote Lyre rezgéscsillapítóval szerelt mikrofonfogó markolat.

Ajánljuk első sorban puskamikrofonokkal és megfelelő átmérőjű ceruzamikrofonokkal történő használatra, akár mikrofonrúdra vagy állványra szerelve is.


Elérhetőség: Azonnal
Szállítás: Bárhova szállítható
Súly (bruttó): 0.3 kg
Leírás
PG2R egy Rycote Lyre rezgéscsillapítóval szerelt mikrofonfogó markolat.

A RODE PG2R Rycote Lyre rezgéscsillapító mikrofonfogó markolat segítségével kézben tarthatjuk érzékenyebb puska és ceruza mikrofonjainkat is. A kettős Rycote Lyre felfüggesztésnek köszönhetően a kezelési és rázkódás okozta zajok teljesen kiszűrhetők a felvételből. A két bölcső alakú felfüggesztés a markolaton négy különböző pozícióba állítható, hogy a rövidebb és hosszabb mikrofonokat egyaránt megfelelően lehessen rögzíteni.

A markolaton két különböző kábelvezetési opció és található a kényelmes használat érdekében: a markolta belsejében végigvezethető egy mikrofon kábel és rögzíthető a mikrofon mögötti részen (különböző kábelvastagságokkal is használható), vagy használható a RODE kifejezetten a PG2R-hez fejlesztett PG2R Pro Cable kábele. Utóbbi kialakításának köszönhetően teljesen belesimul a markolatba és satbilan áll a helyén.

A PG2R markolat a normál, kézben tartott használat mellett a markolat alján helyet kapott menetnek köszönhetően a 3/8”-os csatlakozású mikrofonrudakra vagy mikrofon állványokra rögzítve is használható.

Részletezés
Általános jellemzők
Méretek 240mm x 60mm x 117mm
Súly 224gr
Garancia 1 év

Képek

PG2R
PG2R
PG2R
PG2R
 
PG2R w/ Pro Cable
PG2R w/ Pro Cable