Rode NTG-4+ professzionális rövid puskamikrofon ajándék WS6 delux szélfogó szőrrel Az oldal nyomtatásaAz oldal nyomtatása
Rode NTG-4+ professzionális rövid puskamikrofon ajándék WS6 delux szélfogó szőrrel
Ár: 89 990Ft (70 858Ft + ÁFA)

Kiemelések:
Professzionális puskamikrofon hangosítási, broadcast és filmes felhasználásra beépített Li-ion akkumulátorral! Az NTG-4+ egy univerzális, kitűnő hangminőségű puskamikrofon mely sokoldalúságát a digitális gombokkal kapcsolható mély vágás, magas emelés és csillapítás funkcióinak valamint beépített Li-ion akkumulátorának köszönheti.

Most ajándék WS6 szivaccsal egybeépített delux szélfogó szőrrel!


Elérhetőség: Azonnal
Szállítás: Bárhova szállítható
Súly (bruttó): 0.5 kg
Leírás

A RODE NTG-4+ a gyártó legújabb fejlesztésű rövid puskamikrofonja mely a díjnyertes elődök által felállított alapokra épít miközben számos újdonságot hordoz magában. Egy érzékeny és magas hangminőségű mikrofon ami egyaránt használható hangosítási, broadcast és filmes célokra, kamerára szerelve, állványon vagy mikrofonrúdon.


A mikrofon vásárlásakor limitált ideig WS6 szélfogót adunk ajándékba!


A mikrofon az NTG-4 Li-ion akkumulátorral szerelt verziója. A beépített akkumulátor lehetővé teszi a mikrofon használatát olyan eszközökkel is amik nem képesek fantomtápot kiadni.


Digitális mélyvágó és csillapító kapcsolók
A mikrofontesten elhelyezett digitális kapcsolók segítségével 75Hz-es mély vágás, magas emelés és -10dB csillapítás kapcsolható. Így a mikrofon alkalmas kültéri felvételekre és színpadi hangosításra is. Kikapcsoláskor a mikrofon "megjegyzi" a beállításokat, és bekapcsoláskor mindig az utolsó állapot aktivizálódik újra.  Szuper alacsony mikrofonzaj
Már az NTG-4 elődei is díjnyertes termékek voltak, de az új mikrofon minden téren jobban teljesít. Teljesen új fejlesztésű kapszulája és elektronikája nagyobb érzékenység mellett még kisebb sajátzajt produkál, hangja teltebb és karakteresebb lett. Beépített Li-ion akkumulátorAz NTG-4+ egy igazi szakmai újítás! Az első mikrofon mely beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik ami több mint 150 óra üzemidőt biztosít és mindössze 2 óra szükséges a teljes feltöltéséhez. Az akkumulátor töltése a mellékelt (vagy bármely szabványos) MicroUSB kábellel történik, számítógép, erősáramú adapter vagy akár szivargyújtó töltő segítségével. A mikrofon XLR csatlakozója fölött található a töltésre szolgáló MicroUSB csatlakozó. 


Az NTG-4+ a működéshez szükséges fantomtápot a beépített akkumulátorából kapja. Ha a mikrofonhoz csatlakoztatott készüléke képes biztosítani 12V, 24V vagy 48V fantomtápot és egy kedvezőbb árú megoldást keres, akkor tekintse meg az NTG-4 mikrofont! 

Rode mikrofonokról bővebb információkat itt találhatsz.

10 év garancia a Rode mikrofonokra10 ÉVES GARANCIA A MIKROFONRA!

A Rode 10 éves garanciája akkor érvényes, ha a terméket a Rode hivatalos nemzetközi weboldalán, a Termék Regisztráció oldalon a felhasználó regisztrálja. A regisztrációhoz létre kell hozni egy új felhasználói fiókot a jobb felső sarokban a Register linkre kattintva, majd a Login oldalon bejelentkezve a Termék Regisztráció oldalon meg kell adni néhány adatot:

Model - a mikrofon típusszáma (Pl. NT1-A),
Serial Number - a szériaszám a csomagolásról,
Name of Dealer
- a vásárlás helye (Pl: Mediadot Kft.),
Method of Purchase - a vásárlás formája (Pl.: bolti / online / utánvét / telefonos),
Date of purchase
- a vásárlási dátuma hónap / nap / év formátumban,
Comments - megjegyzések, ha vannak.Részletezés
Mikrofon jellemzők
Karakterisztika Szuperkardioid
Kapszula típus Kondenzátor
Mikrofon impedancia 200 Ohm
Frekvencia átvitel 20Hz - 20KHz
Érzékenység -32.0dB re 1 Volt/Pascal (25.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Max. SPL 135dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load)
PAD -10dB
Mélyvágó 75Hz
Ekvivalens zajszint 16dB-A
Méretek 225mm x 22mm x 2278
Kimeneti csatlakozó XLR
Alap jellemzők
Garancia 10 év! Online regisztráció szükséges.

Képek

Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
 
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
 
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
 
Rode NTG-4+
Rode NTG-4+
 

Tartozékok a csomagban
Rode RM5 mikrofonfogó - 4 990Ft (3 929Ft + ÁFA) Rode ZP2 mikrofon táska - 3 490Ft (2 748Ft + ÁFA)
Rode WSVM szélfogó mikrofonszivacs - 4 491Ft (3 536Ft + ÁFA) Rode WS6 Deluxe szélfogó puskamikrofonokhoz - 15 490Ft (12 197Ft + ÁFA)