Rode mikrofonok
RODE ROCKS!Igen, elindult a keresés! A RODE április elsejével útjára indította idei legnagyobb dobását: a RODE ROCKS online tehetségkutató versenyt!

A tehetségkutatóra 3 hónapig, június 30-áig lehet jelentkezni egy online zenei video feltöltésével. A jelentkezési időszak lezártával egy világhírű előadóművészekből álló profi csapat fogja kiválasztani azt a 10 legjobb előadót vagy bandát akik bejutnak a döntőbe, hogy megnyerhessék az álomnyereményeket!

Hogy kikből áll a zsűri? Hm, nem fogtok csalódni :-)
Igen, ők lennének azok: Matt Sorum (Guns n’ Roses, Velvet Revolver, The Cult), David Catching (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal), Howlin’ Pelle Almqvist (The Hives), James Lavelle (UNKLE, MoWax), Band of Horses, Gareth Liddiard (The Drones), Har Mar Superstar, Deuce and Warpaint

A 10 döntős videó aztán felkerül a RODE honlapjára, ahol két héten keresztül minden látogató invitálást kap, hogy szavazzon a kedvenc videójára.

A legtöbb szavazatot kapó videó szerencsés (és tehetséges) készítői főnyereményként meghívást kapnak egy három napos stúdió felvételre a Hollywoodban található Record Plant (http://www.recordplant.com/) stúdióba, ahol a lehető legfejlettebb technikai körülmények között és a világhírű producer, Alain Johannes (Chris Cornell, Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Mark Lanegan, Them Crooked Vultures, stb...) társaságában és hathatós segítségével elkészíthetik demo anyagukat. A munkában Alain-en kívül segítségükre lesz még John Merchant (Barbra Streisand, Michael Jackson, R.Kelly, Celine Dion, Lenny Kravitz, Phil Ramone) és a Grammy díjas Francis Buckley (Quincy Jones, Aerosmith, Alanis Morisette, Paula Abdul, LL Cool J, Black Flag) is. Továbbá a felvételek alatt Robert ‘RAab’ Stevenson (Kelly Rowland, Justin Timberlake, Rihanna, Jennifer Hudson, The Singing Office) vokál tréner fog segítséget nyújtani, hogy minden hang a helyére kerüljön.

A stúdió munka végeztével a rögzített hanganyagok a Record Plant szakembereinek professzionális keverésén és master-elésén fognak átesni, hogy végül a nyertesek a már kiadásra kész anyag teljes jogú tulajdonosaiként szabadon felhasználhassák azt.

Természetesen az utazás, kinttartózkodás és a stúdió felvétel költségeit teljes mértékben a RODE állja!

De a második és harmadik legtöbb szavazatot kapó videók készítői sem maradnak üres kézzel. A RODE 15.000$ értékben biztosít mikrofon és stúdió hangfal csomagokat a tehetséges nyerteseknek.
Akkor nézzük mit is kell tenned pontosan ha szeretnéd megragadni életed nagy lehetőségét:

1.) Készíts egy legalább 2 perc hosszúságú saját, eredeti zeneszámot!

2.) Készíts hozzá egy videót melyben legalább egy darab RODE mikrofon is látható!

3.) Töltsd fel az elkészült videót a YouTube-ra!

4.) Látogass el a www.roderocks.com oldalra, töltsd ki a jelentkezési lapot és add meg videód YouTube linkjét!

Ha mindezt megteszed legkésőbb június végéig akkor már csak annyi a dolgod hogy szorítasz magadnak, hogy a sztárzsűri beválogasson a 10 legjobb közé.

Július első két hetében pedig győzz meg mindenkit a lehető legtöbb csatornán, hogy szavazzon a videódra!

Ha tetszik a gondolat, hogy Te legyél a következő RODE Rocker, akkor kattints a lenti képre és jelentkezz azonnal!

 
Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart