Rode mikrofonok
Rode mikrofon hírek  Kategóriák
Rode mikrofon tesztek Rode mikrofon tesztek
Rode mikrofonnal nyomják Rode mikrofonnal nyomják
Rode mikrofon hírek  Népszerű
Rode mikrofon hírek  Újdonságok
 RØDE NT5 ceruza mikrofon teszt

A Rode Blimp nemzetközi design és innovációs sikere folytatódik

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
A Rode Blimp nemzetközi design és innovációs sikere folytatódik
2009 június 1.-jén Sydneyben a Rode Blimp zeppelinje ismét bizonyította, hogy a legmagasabb követelményeknek is megfelelő fejlesztés: elnyerte az Ausztrál Nemzetközi Design Díjat (Australian International Design Award) és jelölték kapott a 2009 Nemzetközi Design Díjra (Design Award of The Year Nominee).

A megjelenést követően a kritikusok és a felhasználók kegyeit is egyre inkább megnyerte a Rode Blimp, a profiknak és amatőröknek, hang- és videófelvétel készítőknek szánt megbízható, robosztus és elképesztően hatékony mikrofon szélfogó és rezgéscsillapító megoldás.

Márciusban a Blimp a Red Dot nemzetközi díját zsebelte be: a 28 tagú szakértő zsűri 49 ország 3200 terméke közül választotta a Blimpet az egyik leginkább kreatív, innovatív és az átlagból kitűnő terméknek. Most a Blimp szélfogó az Ausztrál Design díjat is a polcára teheti.

Az Australian International Design Awards a Standards Australia része. Ausztrália első számú termék design és innovációs elismerése, mely a világ minden tájáról érkező termékek közül válogat. Idén is voltak a díjazottak között az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában tervezett eszközök csakúgy mind Ausztrál és új zélandi újdonságok.

A Blimp könyörtelen vizsgálatát követően a szakmai zsűri így nyilatkozott róla: „kimagasló minőségű, professzionális termék elérhető áron. A fogyasztók számára is elérhető, pont erről szól a ipari design ”.

„A Rode minden munkatársa számára inspiráló mérföldkő, hogy a Blimp megkapta a világ egyik legelismertebb díját, az elsők között tudott végezni az Austrál Design Díjon a világ legjobbjai között” - Mondta Peter Freedman vezérigazgató a díj átvételekor.


Értékeld ezt a cikket!.
A cikk még nincs osztályozva  Írj egy véleményt.

Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart