Rode mikrofonok
Rode mikrofon hírek  Kategóriák
Rode mikrofon tesztek Rode mikrofon tesztek
Rode mikrofonnal nyomják Rode mikrofonnal nyomják
Rode mikrofon hírek  Népszerű

My Rode Reel 2015 nemzetközi rövidfilmes verseny!

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
My Rode Reel 2015
Tavalya került megrendezésre első alkalommal a My Rode Reel nemzetközi rövidfilmes verseny és promóció a RODE Microphones szervezésében és számos nagynevű audió és videótechnikai gyártó támogatásával.

A verseny már az első évében rekordot döntött: 1120 nevezés érkezett be 76 különböző országból amivel egyből a legnagyobb nemzetközi rövidfilmes versennyé vált.


A nagy sikerre való tekintettel a My Rode Reel 2015-ben is visszatér!


Az idei verseny részleteiről a következő linken olvashattok, illetve itt lehet nevezni is a versenyre: myrodereel.com.A nevezés feltételei és menete:
  • Készíts egy 3 perces rövidfilmet és egy, a forgatáshoz tartozó werkfilmet. A werkfilmen látszania kell egy RODE mikrofonnak amit a forgatáson használtál.
  • Mindkét videó elejére illeszd be a  My RODE Reel cím kártyát (title card), amit a myrodereel.com linken az email címed megadása után egy hasznos információkat és segédanyagokat tartalmazó kezdő csomag részeként kaphatsz meg.
  • Töltsd fel mindkét videót a YouTube-ra és add le jelentkezésed a myrodereel.com weboldalon.
A nevezési határidő Június 1., 12:00 Kelet-Ausztráliai idő szerint (AEST)!
Javasoljuk, hogy a nevezést ne hagyd az utolsó pillanatra, nehogy az időeltolódás miatt véletlenül kicsússz a határidőből.

A RODE és verseny többi támogatója az idén sem lesz szűkmarkú a díjazást illetően: a nyertesek videó és audiótechnikai eszközökkel gazdagodnak majd, több, mint 200.000 USD összértékben!Idén összesen 19 különböző kategóriában hirdetnek majd győzteseket (4 fő kategória, 8 technikai díj és 7 külön díj műfaj szerint). Így a tavalyi évhez képest több, mint kétszer annyi alkotás fog díjat kapni, ami jelentősen megnöveli az indulók esélyeit egy szép eredmény elérésére.

A zsűrire sem lehet panasz. A visszatérő Ryan Connolly és Philip Bloom mellet Vincent LaForet és Rodney Charters fogja véleményezni az alkotásokat. 
Értékeld ezt a cikket!.
A cikk még nincs osztályozva  Írj egy véleményt.

Copyright © - 2008-2010 - Mediadot Kft, a Rode mikrofonok hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (20) 510 2918 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
További mikrofonok Sommer Cable kábelek További hangtechnikai eszközök
ViArt - PHP Shopping Cart